Apa yang aku dah plan.. [My wish list..]

Hari ini aku gaji! Yeayy!!!
Dibawah ini senarai barang yang aku akan beli..
Dah buat sejak seminggu yang lepas.. Haha..


* headphone(perlu! mak marah guna woofer)

*Webcam (boleh mengumpat dengan lebih banyak ekspresi di YM)

*New Black Pumps (aku guna kasut cinderella plastik je sekarang. sadis..)

*Black Trousers (untuk pergi kerja hari2)

*T-shirt / blouse (semangat shopping!)


dan aku nak melakukan aktiviti2 berikut :


*Karaoke-ing (mase rehat boleh pergi karaoke jamban)

*Movie (aku rasa macam tak sempat je)

*Camping taman negara Endau Rompin, PETA (langsung tak confirm, isk!)

*Blog-shopping! (confirm boleh. hee!)



ada cadangan lain kawan2? sila kemukakan okeh?
off dulu, pergi kerja..^^

9 Response to "Apa yang aku dah plan.. [My wish list..]"

  1. yanasaja Says:

    sila tambah dalam list ko: present for besday yana yg nak dekat.


    YEAYYYYY!!!!!!!

  2. cik intan (◡‿◡✿) Says:

    .blnje i shopping x masuk dlm list pun! ;p

  3. Abg Din Says:

    jgn lupa belanja abgdin minum kopi...

  4. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    pija ko da lupe letak 1 lagi mende penting...
    'blanje fatin makan' should on da list..hahha

  5. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    pija..nk itott g campingggggg!!!!1

  6. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    pija nk itot ugak g camping..........

  7. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    pijaaaa.......

  8. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    ijaaa....
    da bpe da aku komen cni???

    besh x????
    jgn lujpe blanje.....ko mst seng ht kalo komen ko bnyk kan....
    thanx 2 me lahhh..
    haha

  9. pijapepijat Says:

    yana : haha.. will be considered..

    cik intan : tak payah tmbh.. its a must if we meet.. X)

    abg din : insyallah.. dtg batu pahat, jgn lupa hon..XD

    Faten : syg, terharu dgn komen ko byk2 tu.. anyway, camping ke tmn negara tu bln 12 kot.. sebab yg nk pergi semua dh berkerjaya.. apa2 hal aku inform later..