Setelah sekian lame..

Last thursday,
member kamcenx aku pulang ke Batu Pahat
setelah lamer bermastautin di Kemaman
Tp hr sabtu baru dapat keluar hang out dengan dier...
huhu.. kejap sgt..

Tepat Pukul 2 petang aku terus chow dari office..
Sekarang aku dah kerja kat Jln Omar..
Jadik designer..
Gaji cikai je..
Maklumlah.. still in training..
And this is my uniform..

Merempit sekejap ambil kawan aku kat rumah dier..
Pergi BP Mall..
Ingatkan nk tengok Marhaban di Astro..
Tapi marhaban tu macam meraban pulak..
Entah aper2 lagu yang mereka nyanyi..
Macam takde kena mengena dengan marhaban..
Artis pun takde yang best..
Yang aku kenal cume Zainal Alam je..

Then jalan2..
Sebab takde ape yang best..
Tiba2 nampak Big Apple Donuts & Coffee..
Tak tau bile maser entah dah open kat BP..
Tak berlengah lagi..
Terus masuk..
Dah lamer giler lapar donat Big Apple..
Rindu sangat2..

Melantak tak ingat dunia..
So kat bawah nie gambar time hang out tuh..
And ade satu donat tuh memang tak sedap lamgsung!
Morale of the story..
Kamu sekalian Jangan cuba2 nak makan..!
Donat berkenaan ialah yang kaler hijau tuh..



p/s: Makan donat terus kenyang
sampai ke malam..
ajaib kan?hehe..XP
Member aku tuh kater,
aku boleh join raksase chuzzles..
Sebab rambut aku samer macam bulu chuzzles2 tuh..
Sampai hati.. Huu..
Sekian merepek untuk hari ini..

4 Response to "Setelah sekian lame.."

  1. andaisemalamkumiliki Says:

    woi marhaban meraban ko kate..?tackle la adk2 yang bermarhaban tuh..ok what...pki serban..=p

    x lari ko dr uniform...hahaha...klu x smpt bsh bj uniform pki la bj jbtn...ek..!putih bole...hitam pon bole...pki ves pon xpe...
    lalalalalalaa......

  2. budak bijak malaya Says:

    haha.. munn
    aku ade due uniform..
    stakat neh aku xtrdsak lagik kowt
    nk pakei baju jabatan tuh...
    ahahahah!

  3. lynabun factory Says:

    aku rindu nak pakai jaket keselamatan jabatanku yang busuk tuhh.
    tapi xtao nak pakai biler dan ke mane

  4. budak bijak malaya Says:

    aku pun rindu...
    kt korg seme..
    jom balik poli ramai2..
    if balik poli sorg2
    xsame macam ade korg..X(