To somebody with a buddy called stupidity!

Kalau aku memang tak bermakna langsung untuk kau, habis tu selama ni, kau buat semua tu untuk apa? Saja-saja isi masa lapang? Kalau pun kau buat atas dasar kawan, senang-senang je kau tinggalkan kawan kau ni? Siapa yang tak menghargai siapa sebenarnya? Aku ni bagi kau taraf pencacai angkat najis saja ke? Senang-senang aje buang aku bila dah ramai kawan lain.

And for your information, aku tak desperate nak berlaki lah! Memang sekarang aku suka berkawan dengan JANTAN sebab perangai aku macam jantan. So what?? Now I am starting to hate you! So, back off!!


3 Response to "To somebody with a buddy called stupidity!"

  1. iqa Says:

    huh!marah betul..sabar2 :)

  2. FaBuL0us HazY MesSy LiFe Says:

    uishhh.mmg cukop jntan la ko..hahha..

  3. pijapepijat Says:

    huhu..
    qaqa : mmg marah pown mase tu..marah sgt!

    aten : well, baru tau ke?XP