it's like 35 days to go..

Haha...
Setelah lame tak meng'update' blog..
aku masih lagi seorang pemetik anggur part time..
kawan2 semua dah kerojer yop..

Title kat atas tuh adalah tarikh dimane aku
dengan jayenye akan memiliki
sesuatu yang aku idam2kan
sejak zaman tok kaduk lagi hendaknyer..
(not exact 35 days actually)

Dan dalam tempoh nie jugak lah
aku akan dapat lesen!
huhu..
hip2 horee!

Time belajar driving malu giler...
yang datang bole kater semua adik2...
baru lepas SPM..
aku dah tua bangka baru nak ambil lesen..
yang paling best
aku kena pergi KPP lagi sekali....
habis sudah duit aku..

Sekarang memang aku tak kerja..
tapi aku tengah usahakan
untuk buat something with my talent..
akan tiba satu blog baru pasal fotografi..
insyaallah..
bukan sekadar hobi,
harap2 it will be my part timer..

Segan rasenyer bile lihat kawan2
semua dah kerojer...
aku pun akan kerja..
as soon as i got my licence...
time to pay off my parents..
its their time to rest...

Tu sajer aku nak merepek hari nie..
I'm off now...

5 Response to "it's like 35 days to go.."

  1. sAyE UmpaMa sPeaKeR Says:

    takkk..tak..aku x koje pon..hahha

  2. lilypark Says:

    alhamdulillah, sejuk perut ibu mengandong...

    hehehe...

    ade bisnes baru???

    waaaahhh... goodluck!

  3. yanasaja Says:

    rase2 da dpt lesen tuh silelah amek aku kat umah ni.

    meh carik kejer same2.hehe

  4. |AzMee|--|AcHu| Says:

    hehehhe... nice2...
    hohoho...
    dah dapat lesen erk...
    ley arr bawak jalan2... hahaha

  5. lynabun factory Says:

    hooyoooohoooo
    da dapat lesen
    bley r meronggeng
    dasat r luh....

    nti da wat blog tuh kobar r kat eden ni hee...
    yang comel lagi cute..
    dun you think so bebeh????
    heheheheheh