mereng sudah!




Mode : Suku mereng!

Hari sabtu
kelas aku ader lunch bersama P.A
yang tercinta, iaitu Pn. Zaitun bt Jasin..
Lunch bersama nie diaderkan
sempena perpisahan kami semua..
memandangkan semester nie adalah
semster terakhirbagi kami sekelas..



Lunch time...


Sedih biler teringat
aku dah habis study kat sini rupanya..
Lagi sedih sebab lepas nie
susah nak jumper puan dah..
Jeles if puan dapat anak2 baru!
Mane boleh!Batch kami tetap yang terbaik!
Huhuu..
Sedihnyer nak berpisah dengan semua orang..

Hari ahad pulak
kami barbeque dengan Cik Zie and Ck Sulia
kat rumah sewa diorang..
Budak2 sem 2 pun ader sebab Cik Sulia PA diorang..
Kenyang giler2 makan hari tuh..
ayam ader, sotong ader, udang ader, ikan ader,
sate ayam ader, sate daging pun ader..
Senang kate..
Macam2 aderrr! Ngehehe..

Tadi pagi Lina, roommate keSAYANGan
balik dengan agak tergesa2..
Tak sempat nak feeling2..
nak nangis2..
Seterusnyer diikuti dengan kepulangan Faten..
Time tuh aku tengah duduk kat bilik printing..
Dah lah tengah hangin pasal
Muhamad Sher-Lyn dok conquer printer..
Aku nak print poster jer kot!
Nak hantar pergi jilid kat Madani..
Tak paham aku dengan pe'el budak tuh!
Disebabkan perkara itu jugaklah aku tak dapat
nak feeling2 diatas kepergian Faten,
teman sejoli sepoli..

Lepas nie aku akan terus melihat
satu persatu insan di sekeliling aku pulang
kerana aku salah seorang di antara yang paling lambat
pulang ke kampung..
Sedihnyer...=''(

Petang nie nak pergi cari tiket
dengan seorang lagi teman sejoli sepoli
Azyyati Azizan..
Harap2 ader la tiket kan...
Kalau tak ader takkan aku kena berkampung kat poli kott??!
Oh Tidakk!!!

1 Response to "mereng sudah!"

  1. bLuRzZz sHoP Says:

    wah.

    beshnya da abes stadi weh.

    xsempat aku nk jenguk korang kt sane.

    haish.